Pūslėtasis guveinis (FUCUS) – 100% gamtinės kilmės produktas | Mityba | Invictus Way

Viršsvoris. Aukštas cholesterolis. Uždegimai. Širdies ir kraujagyslių ligos. Silpna imuninė sistema. Be energijos ir gyvybingumo.

Tai daugelio žmonių kasdienybė. 

Dažnai, nesirūpinant tuom kas yra akivaizdu ir būtina, galimos pasekmės turi tendenciją patapti sunkiai išsprendžiamos, o gal net įtakoti negrįžtamai. 

Todėl, svarbu “užbėgti” galimiems įvykiams “už akių” ir nebėgti su inercija į dar didesnes problemas. 

INVICTUS WAY ir yra toks tikslas – sukurti tau sąlygas, jog turėtum pasirinkimą iš natūralių, gamtinės kilmės produktų, kurie padės susitvarkyti fizinę bei dvasinę sveikatą. Vienoje vietoje – viskas tavo tobulėjimui!


Šiandien – pristatau unikalų, GYVĄ produktą – Pūslėtąjį Guveinį (FUCUS).


Šiame video trumpai kaip aš jį vartoju, o toliau rasi daugiau naudingos informacijos straipsnyje bei galimybę pačiam tai išbandyti. 

 

KAS YRA PŪSLĖTASIS GUVEINIS (FUCUS)?

Pūslėtojo guveinio šeimos dumbliai, kaip jūros gėrybės, neseniai pritraukė Japonijos, Australijos, JAV, Prancūzijos ir Rusijos tyrinėtojų dėmesį dėl unikalios biocheminės sudėties.

 

Daug jo rūšių randamos visame pasauliniame vandenyne.

Guveinis per trumpą laiką sukaupia rekordinį biologiškai aktyvių medžiagų kiekį, todėl jis yra patrauklus produktas gelio ir kosmetikos gamybai.

JŪROS VANDUO YRA PRISOTINTAS DEGUONIMI

Tai pagreitina visus pūslėtojo guveinio procesus.

 

Pūslėtasis guveinis turi didesnę vertingų medžiagų, pirmiausia fukoidano, kiekį.

 

Pūslėtasis guveinis renkamas vasaros pabaigoje, kada jame yra didžiausias biologiškai aktyvių medžiagų kiekis. Surinktas guveinis džiovinamas. Išdžiovintas pūslėtasis guveinis smulkinamas ir naudojamas maisto papildams ir kitiems preparatams gaminti.

 

Tai patvirtina įvairiu metu atlikti tyrimai.

 

Pūslėtajam guveiniui biologiškai aktyvios medžiagos yra maistas ir tam tikra prasme „dopingas“. Be jų jis neišgyventų iki kitos vasaros.

 

Pūslėtasis guveinis auga potvynių ir atoslūgių zonoje. Šioje zonoje yra seklių gylių ir akmenuoto grunto, kurie idealiai tinka didelėms pūslėtojo guveinio kolonijoms. Tai taip pat palengvina jo paruošimą.

 

Potvynių metu, pūslėtasis guveinis ilgą laiką būna ore, tai pagreitina fotosintezę. Tuo pačiu metu, kovodamas su išdžiūvimu ir ultravioletinių spindulių pertekliumi guveinis gamina labai naudingas žmonėms biologiškai aktyvias medžiagas.

 

Atoslūgių metu metu pūslėtasis guveinis vėl liečiasi su jūros vandeniu ir turi galimybę iš jo gauti naudingas medžiagas.

 

 

INOVATYVI TECHNOLOGIJA

Nauja technologija, pagrįsta:

 

ĮVAIRIŲ FIZIKINIŲ VEIKSNIŲ POVEIKIU, KURIUO ATIDAROMOS DUMBLIŲ LĄSTELĖS IR IŠLAISVINAMOS MOLEKULĖS

Šis technologinis būdas leidžia išsaugoti molekules „GYVAS“


Dumblių produktai, pagaminti taikant šią technologiją

LENGVAI ĮSISAVINAMI

Iš aplinkos surinktos žaliavos turi būti specialiai apdorojamos, kad nuo dumblių paviršiaus būtų pašalintos gleivės, kuriose yra mikroorganizmų ir sunkiųjų metalų pėdsakų.

Unikali įranga, specialus vandens apdorojimas ir naudojamas ozonas užtikrina, kad žaliavos taptų saugiomis.

 

Rezultatas yra gelio tipo produktas, turintis visą spektrą biologiškai aktyvių medžiagų, kuriuo turtingi dumbliai.

 

 

NEGATYVIŲ VEIKSNIŲ PADARINIAI

Spartus technologijų vystymasis per pastaruosius dešimtmečius radikaliai pakeitė daugelio mūsų gyvenimą. Gyvenimas tapo daug patogesnis, tačiau kartu padidėjo neigiamų veiksnių, turinčių įtakos mūsų sveikatai, skaičius. Mes norime gyventi ilgą ir visavertį gyvenimą, todėl turime sukurti sąlygas mūsų organizmui, kad jis galėtų susidoroti su neigiamų veiksnių poveikiu. Gamta sukūrė žmogų kaip subalansuotą, savireguliuojančią biologinę sistemą. Mieguistumas, prasta sveikata, bejėgiškumas – nenatūrali žmogaus būsena. Su tokiomis būklėmis galima ir reikia kovoti!

 

Mes dažnai girdime frazę „mes esame tai, ką valgome“, tačiau nedaugelis iš mūsų tai laiko svarbiu. Į gydytojų rekomendacijas, kaip teisingai maitintis, dažnai nekreipiama dėmesio, kol sveikatos problemos priverčia tai prisiminti. Apsidairykite aplink ir pamatysite nutukusius žmones. Su visiškai tvirtu įsitikinimu galima teigti, kad jiems kyla rizika susirgti daugeliu ligų.

 

Mokslo bendruomenė ieško ne tik būdų kaip gydyti ligas, bet ir užkirsti kelią joms, įskaitant naujų produktų kūrimą. Moksluose apie mitybą atsirado nauja kryptis – koncepcija apie funkcinę mitybą, kuri turėtų padėti stiprinti mūsų organizmą.

 

 

Pūslėtojo Guveinio Naudingos Savybės

Pagrindinės medžiagos, kurios lemia produkto savybes, yra: organinės formos jodas, fukoidanas, algino rūgštys ir jų druskos, vitaminai, mikro ir makro elementai. Produktas papildytas mikroelementais: chromu, selenu, cinku.

 

Algino rūgštys ir jų druskos yra veiksmingas enterosorbentas, kuris apsaugo nuo toksiškų metalų jonų ir cholesterolio įsisavinimo virškinimo trakte, kartu didinamas kalcio, geležies, vario ir cinko biologinis prieinamumas. Mažina cukraus kiekį kraujyje. Natrio alginatas slopina uždegiminius procesus virškinimo trakte, skatina skrandžio gleivinės regeneraciją ir žarnyno mikrofloros atkūrimą, normalizuoja virškinimo procesą ir todėl mažina svorį. Alginatai pasižymi stipriomis antibakterinėmis savybėmis.

 

Fukoidanas mažina cholesterolio ir trigliceridų kiekį kraujyje, užkerta kelią nutukimui ir širdies bei kraujagyslių ligų vystymuisi, turi stiprų antivirusinį ir priešuždegiminį poveikį, aktyvina imuninę sistemą, turi antikoaguliantų savybes.

 

Organinis jodas normalizuoja skydliaukės veiklą, kuri reguliuoja medžiagų apykaitą, širdies ir kraujagyslių bei centrinės nervų sistemos veiklą. Užkerta kelią svorio didėjimui, susijusiam su skydliaukės funkcijos susilpnėjimu dėl jodo trūkumo.

 

Džiovinti abrikosai pasižymi dideliu kalio kiekiu, stiprinančiu širdies raumenis, taip pat organinėmis rūgštimis, karotinu, fosforu, kalciu, geležimi, vitaminu B5.

 

Topinambų sirupas yra inulino ir silicio šaltinis.

 

Inulinas yra aktyvus sorbentas, kuris pašalina toksines medžiagas ir šlakus iš organizmo. Skatina virškinimo trakto motorinį aktyvumą (judrumą ir peristaltiką), turi ryškų choleretinį poveikį.

 

Silicis – struktūrinis organizmo elementas, reguliuoja medžiagų apykaitą, skatina mikro ir makro elementų įsisavinimą.

 

Florotaninai – pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis.

 

Chromas – chromo trūkumas padidina aterosklerozės ir cukrinio diabeto riziką, dėl to sumažėja baltymų ir gliukozės įsisavinimas. Jo biologinis vaidmuo yra reguliuoti angliavandenių apykaitą ir gliukozės kiekį kraujyje.

 

Cinkas – dalyvauja anabolinių hormonų, įskaitant insuliną, sintezėje. Maisto papildymas cinku, neleidžia vystytis Alzheimerio ligai.

 

Selenas yra vienas iš svarbiausių mikroelementų. Užtikrina širdies ir kraujagyslių jaunystę. Pakankamas seleno kiekis yra svarbus širdies raumens būklei ir užkerta kelią sunkiausioms širdies ir kraujagyslių sistemos ligoms. Selenas yra glutationo peroksidazės, fermento, kuris gali susidoroti su agresyviausiais radikalais ir yra beveik visose kūno ląstelėse ir biologiniuose skysčiuose, dalis.

 

Labai išgrynintas vanduo – naudojamas medicininių preparatų, kurių paruošimo technologijoje reikalinga didelė biologinė kokybė. Šis vanduo neturi jokių biologinių ar cheminių priemaišų, tarp jų: ​​dujų, druskų,  mikroorganizmų ir kitų nežymių priemaišų. Aukšta mikrobiologinė kokybė yra ypatingos organinių junginių atskyrimo technologijos – distiliavimo – rezultatas. Vanduo pirmiausia paverčiamas garu ir po to grąžinamas į skystą būseną. Visos šios procedūros atliekamos laikantis aukščiausių higienos reikalavimų, viskas vyksta specialiame aseptiniame įrenginyje, kur negalima atlikti jokių kitų veiksmų, kurie nėra tiesiogiai susiję su vandens distiliavimu, todėl išleidimo angoje visada gaunamas sterilus vanduo. Terapiniai ir profilaktiniai maisto produktai iš pūslėtojo guveinio pirmiausia skirti virškinimo trakto ir širdies ir kraujagyslių sistemos ligų prevencijai, taip pat paspartinti ligų gydymą.

DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI

Kas yra funkcinė mityba?

Funkciniai maisto produktai, tai produktai, turintys konkrečias savybes, priklausančias nuo jų naudojimo tikslo. Tai tam tikrų maisto sudedamųjų dalių (baltymų, amino rūgščių, riebalų, vitaminų, mikro- ir makroelementų, maistinių skaidulų ir kt.) sumažinimas arba padidinimas.

Funkcinis produktas, be maistinių medžiagų poveikio, turi: turėti teigiamą įtaką žmonių sveikatai, padėti reguliuoti organizmo biocheminius procesus ir užkirsti kelią ligų vystymuisi.

Ar šie produktai yra biologiškai aktyvūs papildai?

Biologiškai aktyvūs papildai yra koncentruotos formos, tablečių arba kapsulių pavidalo, maisto papildai. O šie gaminiai yra mitybai paruošti produktai .

Kas yra šie produktai?

Gelio pavidalo želė, kurios gamybos pagrindas jūros dumbliai – pūslėtasis guveinis (fucus). Technologija leidžia atidaryti guveinio ląsteles ir gauti gelio pavidalo medžiagų kokteilį, kurį lengvai įsisavina žmogaus organizmas.

 

Metodas unikalus tuo, kad perėjimas į gelio būseną vyksta nenaudojant chemijos ir aukštos temperatūros. Produkte nėra dirbtinių konservantų, dažančių medžiagų ar skonių.

Kas yra Pūslėtasis Guveinis (FUCUS)?

Pūslėtasis guveinis – daugiametis dumblis vadinamas „dumblių karaliumi“.

 

Pūslėtasis guveinis skiriasi nuo visų kitų dumblių, kadangi turi daug fukoidano. Unikalus biopolimeras fukoidanas pasižymi antikoaguliantiniu, antivirusiniu ir antibakteriniu poveikiu. Fukoidanas skatina pakitusių ląstelių susinaikinimą – skrandžio ir žarnyno uždegimo priežastį.

Kokie yra gelio pavidalo maisto produktų iš pūslėtojo guveinio privalumai?

Tai paruoštas produktas, kuriuo jūs paprasčiausiai papildote savo mitybą, praturtinate ją maistinėmis skaidulomis. Jo nereikia specialiai apdoroti.

Paprastai vaistinėje parduodami smulkinti džiovinti dumbliai, kurie yra užplikomi, dedami į produktus gamybos proceso metu arba tiesiog vartojami kapsulių pavidalu. Didžioji dalis dumblių yra suvartojami termiškai apdoroti, todėl daugelis biologiškai aktyvių medžiagų sunaikinamos. Šiuo atveju labai svarbus būdas, kaip naudingos medžiagos gaunamos iš augalų, kas išsaugoma ir kas prarandama, perdirbant pūslėtąjį guveinį. Sukurta unikali technologija, kuri leidžia atverti guveinio ląsteles nenaudojant chemijos ir aukštos temperatūros. Šis būdas leidžia išsaugoti visus dumblių komponentus ir paversti juos į lengvai žmogaus organizmo įsisavinamą formą.

Kaip geriausia naudoti?

Suaugusiems po 1 valgomąjį šaukštą 15-20 minučių prieš valgį, 2 kartus per dieną. Prireikus (norint pagerinti skonį) produktas gali būti maišomas su vaisių sultimis.

Koks produktų naudojimo kursas?

Šie produktai yra maisto produktai ir nėra jokių vartojimo trukmės ribojimų.

Ar yra kokių nors kontraindikacijų?

Padidėjęs jautrumas jodo preparatams; sąlygos, kuriomis jodo preparatai yra kontraindikuotini; individualus komponentų netoleravimas.

Kaip laikyti pūslėtojo guveinio gelį?

Uždaroje pakuotėje, 0–4 ° C temperatūroje. Tinka vartoti – 6 mėnesius. Pagaminimo data nurodyta ant pakuotės. Atidarius pakuotę, produktą reikia suvartoti per 15 dienų.

Ar galiu naudoti išoriškai, kovoje su celiulitu?

Pirma, kruopščiai nuvalykite odą (geriausia nušveisti), tada tepkite gelį ant probleminių odos sričių ir apvyniokite maistine plėvele. Uždėkite kažką šilto ant viršaus (jei turite šildančią antklodę). 

Plėvelė turi būti laikoma ne trumpiau kaip valandą, tada gelis nuplaunamas šiltu vandeniu, oda ištepama drėkinančiu kremu.

Patiko straipsnis ar produktas? Pasidalinkite

KOMENTARAI

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

#1 sveikos gyvensenos gidas Lietuvoje | Mitybos Inžinerija | Sveika Mityba

2021 rugsėjo15d.

Komentarų: 0

Sveikos mitybos ir sveiko kūno paslaptys vienoje knygoje. Su autoriaus parašu TIK pas mus el.parduotuvėje!

SEPTYNIŲ DIDŽIŲJŲ DORYBIŲ PĖDSAKAIS…

2021 rugsėjo11d.

Komentarų: 0

Septynios didžiosios žmogaus dorybės gyvenimui be kančių. Gerbiamo ezoteriko Stanislovo Žebrausko pamąstymai.

Augalinės Kilmės Pienas: ar tikrai sveika? | Sveika mityba

2021 rugsėjo6d.

Komentarų: 0

Mitybos specialistas dalinasi savo pastebėjimais ir ko reiktų vengti (neapsigauti) parduotuvėse.